Inbjudan cafékväll - Att vara förälder eller annan närstående till barn med NPF-diagnos.

Den 3 oktober klockan 18 bjuder vi in till en ny cafékväll där vi pratar om att vara förälder eller annan närstående till barn med NPF-diagnos. Vid detta tillfälle är representanter från barn- och elevhälsan inbjudna för att kunna svara på frågor om särskilt stöd och anpassningar i skolan.

Vi har fått frågan av föräldrar om att få möjlighet att träffa andra som har barn i yngre åldrar med ADHD / Autism diagnos eller annat utmanande beteende. Vi vill därför bjuda in till en träff, där era behov och frågor får styra hur vi ska lägga upp träffarna framöver.

Vi vet att man som förälder till ett barn med NPF- diagnos ofta får slita med att få vardagspusslet att gå ihop, att man kan känna sig otillräcklig och att man är rädd för att omgivningen ska tycka att man har ett ouppfostrat barn - Den här typen av tankar och erfarenheter kan vara skönt att få dela med andra.

Verkar det intressant? Välkommen till oss!

Träffen 3 oktober

Vi bjuder på kvällsmörgås kaffe/the/ dryck. För planering av fika ser vi gärna att du anmäler dig genom att smsa eller ringa Anna Ericksson på 072 978 07 48.

Datum: 3 oktober

Tid: 18:00 – 20:00

Plats: Amnegården Gullspång, Nya Spåsjön

Välkomna hälsar Anna Ericksson från familjecentralen och Ann-Louise Krantz, LSS-handläggare

Sidan senast uppdaterad: