Gullspångs kommun Till startsidan Gullspångs kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Lediga lokaler och mark

Företagstomter

Gullspångs kommun har mark för företagsetableringar i mycket bra lägen. I Hova invid E20, i Otterbäcken vid Inlandsvägen, riksväg 26, och nära Otterbäckens hamn, samt i utkanten av Gullspång. För mer information kontakta växeln.

Lediga lokaler

Gullspångs kommun har tecknat ett avtal med Objektvision, samarbetet innebär att du som fastighetsägare/förvaltare kan marknadsföra dina lediga lokaler i Gullspångs kommun kostnadsfritt. Informationen publiceras både på kommunens hemsida och på Objektvision. Denna tjänst hjälper både dig som fastighetsägare och de företag som vill etablera sig i vår kommun. Är du företag och vill annonsera här kostnadsfritt så kontakta näringslivsansvarig.

För dig som är fastighetsägare och vill hyra ut lokal

Vill du hyra ut lokaler och mark i din kommun så gör vi det enkelt för dig. Tillsammans med Lokalguiden kan du nu kostnadsfritt lägga ut ditt utbud för lokalsökande. Är du intresserad av hyra ut? Fyll i dina uppgifter i formuläret på länken Registrera dig på Lokalguiden nedan så skickar vi dig inloggningsuppgifter. Har du frågor? Kontakta kommun@lokalguiden.se

Länkar

Logga in på Lokalguidenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Registrera dig på Lokalguidenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Dokument

Lediga företagstomterPDF

Kontakt

Kommunledningskontoret
Telefon växel: 0506-360 00
E-post: Gullspångs kommun

Sidan senast uppdaterad: 2020-09-14