Flytta till Gullspångs kommun

Veranda i kvällssol i Gullspångs kommun

Vad är livskvalité för dig?

Är det att ha en egen täppa, att sitta på verandan och dricka morgonkaffet, att kunna jobba på distans genom fiberuppkoppling, att låta dina barn gå i en trygg och bra skola, att ha naturen runt knuten, att ha lagom pendlingsavstånd till flera större städer, att leva i en lugn och avstressad miljö, att få lära känna nya hjälpsamma och trevliga människor, att kunna köpa närodlade grönsaker och varor, att ta ett uppfriskande morgondopp i en närliggande sjö, att ha mer kvar i plånboken för att boendet är prisvärt, att ha en aktiv fritid i någon av de många föreningarna, att ha närhet till sjöar och vattendrag där du kan fiska, bada och ha egen båt.
Allt detta kan bli verklighet om du bor i Gullspångs kommun. Alla drömmar ser olika ut och vi hoppas att du hittar ditt drömboende hos oss. 

Berättelser om livet på landet

Hur är det att bo i Gullspångs kommun, fråga någon som vet. Vill du höra dig för och ställa frågor till någon som redan bor här så är du välkommen att kontakta någon som redan hittat sitt drömboende i vår kommun. I berättelserna om livet här hittar du kontaktuppgifter till flera av våra ambassadörer som gärna ställer upp och berättar hur det är att bo här. Där kan du även läsa deras berättelser om livet i Gullspångs kommun.

Läs och se Malins berättelse om livet här
Läs Awazs berättelse om livet här
Läs Anns berättelse om livet här
Läs Lisas berättelse om livet här
Läs Jonnas berättelse om livet här
Läs Stefans berättelse om livet här

Läs Gunillas berättelse om livet här
Läs Saras berättelse om livet här
Läs Katarinas berättelse om livet här
Läs Julias berättelse om livet som företagare här

Kanske är det oss du ska besöka under din nästa semester?

Om du kommer hit som besökare så kan du själv uppleva livet här med egna sinnen. Här finns många mysiga boenden att boka och aktiviteter att upptäcka. Du hittar allt du behöver på vår turisthemsida som du hittar under länkar här på sidan.

Välkommen att kontakta oss

Att flytta är ett stort steg och ett viktigt val i livet. Vill du veta mer om kommunens verksamheter så tveka inte att kontakta oss som arbetar på kommunen. Vi hjälper gärna dig på vägen.

Lediga lägenheter och hus

Letar du efter ditt drömboende? Under länkar här på sidan hittar du kontaktuppgifter till hyresvärdar med lägenheter och hus till salu.

Sidan senast uppdaterad: