Sommarvikariat

Vill du också ha ett sommarjobb där du får möjlighet att knyta värdefulla kontakter inom en stor organisation och får viktiga meriter och erfarenheter för en lång tid framöver? Då tycker vi att du bör söka sommarvikariat inom Gullspångs kommun.

Vi har varje sommar behov av flera sommarvikarier inom våra olika verksamheter inom vård och omsorg som täcker upp när ordinarie personal är på semester. Ett sommarjobb inom Gullspångs kommun är roligt och omväxlande samtidigt som det ger dig värdefulla erfarenheter, större kontaktnät och kanske nya möjligheter till jobb.

Hos oss kan du sommarjobba inom följande områdena äldreomsorg och LSS.

Vem är du?

Du har fyllt 18 år och har svenskt medborgardskap/ kan uppvisa arbetstillstånd. Du är flexibel, social och har samarbetsvilja och ett gott bemötande. Det är också bra om du kan arbeta självständigt under ansvar och är stresstålig. Eftersom arbetet innebär kontakt med brukare och anhöriga behöver du kunna förstå och uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift för att undvika missförstånd.

I första hand anställs du som är utbildad undersköterska och då det är viktigt med kontinuitet i vår verksamhet kommer vi även att prioritera sökande som har möjlighet att arbeta hela sommaren.

Ansök om sommarvikariat

Du anmäler ditt intresse genom ansökan via Visma Recruits webbplats.

Tillsättning

Tillsättning av sommarjobben kommer att ske löpande under våren 2024, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Om du är aktuell för ett sommarjobb hos oss kommer vi att kontakta dig för en intervju.

Publicerad: 05 april 2024 Uppdaterad: 22 maj 2024

Kontakt